
الحياة برس - اعترف قاتل زوجته داخل منزلهما في مدينة بدر في حي النرجس في القاهرة، عن سبب إندلاع الخلاف وطريقة قتله لزوجته.
وقال خلال التحقيقات:"كنت عامل دماغ، مراتي جات تتخانق معايا وتقولي حرام عليك البيرة اللي بتشربها وأنت سايب بيتك من غير ولا جنيه، هات 50 جنيه عشان اشتري بيها خضار للبيت، فمسكت رأسها وضربتها في الحيط لحد ما طبت ساكتة".
وأضاف:"مراتي زنانة مش بتبطل طلبات، وكل يوم عايزة حاجات كتير، وأنا شغال ميكانيكي والدنيا مريحة معايا وهي مش مقدرة الظروف، وأول ما شافتني قاعد بشرب جات اتخانقت معايا ولمت عليا الجيران، عشان كده ضربتها، ومكنتش عارف أنا بعمل إيه بس مكنتش عايز أقتلها كنت عايز أخليها تسكت، بس اللي حصل، ماتت قبل ما تروح المستشفى".
وقررت النيابة حبس المتهم على ذمة التحقيقات بتهمة القتل العمد، بعدما أعاد المتهم اعترافه بتفاصيل الجريمة خلال تحقيقات النيابة، موضحًا أنه كان في حالة سكر وقت حدوث الجريمة، وأنه اعتاد تناول الكحوليات منذ عدة سنوات قبل الزواج، لكن زوجته طلبت منه عدة مرات التوقف عن تناولها، لكنه لم يتمكن من ذلك، حتى تطورت الأمور بينهما وانتهت بجريمة قتلها.
29/12/2019 09:24 am
.png)






-450px.png)