.png)
وفي لقائها ببرنامج "ET بالعربي"، أكدت بسمة أنها لم تتوقع أن يثير اللقاء هذا القدر من الجدل على منصات التواصل الاجتماعي، مشيرة إلى أن الهدف من استضافتها كان للحديث عن أغنيتها الأخيرة "لأ ثواني".
وأضافت: "مكنتش عارفة إن الحلقة هتعمل كدة، المفروض انه تم استضافتي عشان أقول حاجة عن نجاح أغنيتي، والحديث عن مشواري وعودتي للفن، الحلقة مكنتش عشاني، كنت بتكلم عن نفسي ومش ذنبي أني كنت متجوزة فنان مشهور".
كما أكدت أنها لا تمانع في التعليقات والآراء المختلفة على السوشيال ميديا، مشيرة إلى أنها كانت مرتاحة في اللقاء وأعربت عن مشاعرها بحرية. وقالت: "معنديش مشكلة مع الكومنتات الناس تعمل اللي هي عايزه طول ما أنا بعمل اللي مريحني، أنا كنت مرتاحة في الانترفيو وحسيت إني طلعت اللي في قلبي، مضيقتش من الكومنتات، بالعكس طول ما أنا بعمل اللي عايزه وبحبه اللي عايز يتكلم يتكلم مش فارق لي طالما أنا مبسوطة جدا وبعمل اللي بحبه".
وكانت بسمة بوسيل قد طرحت مؤخراً أغنيتها "لأ ثواني" على "يوتيوب"، من كلمات عليم، ألحان محمد خلف، وتوزيع محمد العشري.